Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lakota a sebestřednost, nebo dobrá legrácka? To nechť posoudí každý podle svého vkusu. Být celebritou a věnovat manželce k prvnímu výročí svatby vlastní fotografii s podpisem, je rozhodně originální. Jak moc ale byla potěšena ‚obdarovaná‘ žena, která co nevidět porodí slavnému zpěvákovi druhého potomka?

Oním zpěvákem nebyl nikdo jiný než anglický hezoun Peter Andre (43), od kterého celkem vtipný nápad vyznívá poněkud domýšlivěji, než kdyby jej učinil třeba takový Steven Tyler či Snoop Dogg. Zpěvák hitu Mysterious Girl se ale s netradičním dárkem pro o šestnáct let mladší manželku pochlubil magazínu New.

„K našemu prvnímu výročí jsme se rozhodli dát si něco vyrobeného z papíru. Chtěl jsem zavtipkovat a dát jí vlastní podpis na papírku, ale měl jsem pocit, že to není dost výjimečné, tak jsem jí dal svou podepsanou fotku,“ objasnil bývalý manžel modelky Katie Price.

Dvojice, které se již brzy narodí ke dvouleté dceři Amelii další potomek, se brala 11. července 2015 v anglickém Exeteru v zámeckém sídle Mamhead.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám