Hlavní obsah
Článek

Khloé Kardashian (39) nemá ve slavné rodině lehkou pozici. Jak už sama několikrát přiznala, byla vždy vnímána jako nejméně atraktivní a zároveň nejmohutnější ze všech sester, kterých je celkem pět a jedna je hezčí než druhá. Loni ovšem s kily svedla nelítostný boj a novou vytouženou postavu se jí daří držet. V úterý vypadala v džínách z vlastní kolekce dokonce štíhlejší než kdy dřív. S nelichotivými komentáři některých ‚fanoušků‘ se ale potýká pořád.

Dvaatřicetiletá televizní a mediální hvězda nedávno změnila střih vlasů na trendy zvlněné mikádo, které ještě odbarvila na blond. Ani natolik ženský účes a shozená kila jí ale podle mnoha lidí nepomohly od maskulinního vzhledu. Těsné džíny vlastního střihu navržené přesně na křivky, kterými Khloé a některé její sestry oplývají, ani tílko bez podprsenky rovněž nebyly zárukou úspěchu.

Pod jejími fotkami se tak množí komentáře typu: „Yeti“ či „Vypadá děsivěji, než když jsem ji viděl poprvé. Chromozomy se v případě téhle holky vzbouřily. Mám pocit, že dnes večer neusnu.“ A další se přidávají: „Připomíná mi boxera. A to ani nechci zmiňovat, jak moc jsou ty její kalhoty těsné,“ nebo „Všechny ty plastiky ani počítačové úpravy fotek jí nezajistí femininní vzhled. A myslím, že to sama dobře ví.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám