Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Leoš Mareš (47) moderoval tiskovou konferenci k hudebnímu festivalu Sázavafest, prozradil, že i on má na line-upu svoje místo. "Ale dělám tam DJ, to je profese, se kterou jsem začínal v roce 1994 a nikdy jsem nepřestal. Už dvaadvacet let hraju na večírcích, v klubech, na firemních párty," vysvětlil.

"Moc si to užívám, protože pouštím písničky a dělám do toho program pro hosty. Pouštím hudbu stále ještě z cédéček, což už je taková oldschoolová věc, a už na mě divně koukají, když přijdu s těmi kufry," smál se.

Ale ani svoji hudební kariéru ještě Leoš úplně na hřebík nepověsil. "Udělal jsem tři desky, v letech 2001, 2002 a 2003, a tím jsem ukončil aktivní nahrávání svých písniček. Řekl jsem všechno, co jsem měl na srdci. Ale s těmi písněmi stále vystupuju, buď na moderátorských anebo DJských vystoupeních pořád dávám svoje písně. Je to takový bod programu, musím říct, že docela oblíbený," svěřil.

"Lidi to berou jako oživení, hodně si to natáčejí a berou to jako retro záležitost. Kožichy sice ještě mám, ale ty jsou v šatně, a zpívám normálně v civilu. Těm písničkám už je patnáct let, moje aktivní hudební činnost byla vyčerpána před třinácti lety. Jsem v tom takový Sagvan Tofi, vystačím si se dvěma třemi hity a nikdo ode mne nic nového nechce ani nepotřebuje," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám