Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její dokonalou figuru jí většina žen závidí, proto Karolína Krézlová (36) neváhá své tělo odhalit. Na představení nové kolekce známé rakouské značky bižuterie s krystaly oblékla odvážný model své vlastní značky, který více odhaloval, než skrýval.

„Kabát mě více zahaluje, než by se na léto slušelo a tričko je více prodyšnější, než by se slušelo třeba i na koupák,” popsala svůj outfit vlastní výroby modelka, zpěvačka a nyní také designérka.

K tvorbě vlastní značky se Krézlová inspirovala během svých cest v zahraničí. „Vždycky jsem si koupila něco, co tady v Čechách nebylo k sehnání. Měla jsem toho doma víc, a tak z toho vznikl nápad outletu. A to už byl jen krůček k vybudování e-shopu,” říká Krézlová, která nejdříve designérské kousky sama kupovala v cizině a pak si je začala sama i vyrábět.

„Kolikrát jsem ale objednávala oblečení ze zahraničí, které se mi ve finále nelíbilo, nebo mi něco nesedělo. Tak jsem se rozhodla, že podpořím Českou republiku, budu kupovat české látky a využívat k práci české švadlenky.”

A kde bere přítelkyně herce Vladimíra Polívky inspiraci? „Mám dětskou mysl a dokážu si při pohledu na náramek vytvořit návrh šatů,” říká Karolína Krézlová, rozplývajíc se nad blýskavými šperky.

Reklama

Další články

Načítám