Hlavní obsah
Článek

Je to neskutečné, ale Ewa Farna (30) letos slaví už deset let na české hudební scéně. Chystá k tomu i velký koncert. My se s ní nicméně potkali na tiskové konferenci hudebního festivalu Sázavafest, jenž bude jednou z mála open air akcí, na kterých vystoupí.

Ewě to tentokrát opravdu seklo. Kraťounké šortky doplnila botkami na ultra vysokém podpatku, a ať už to byl tak trochu optický klam, anebo na sobě opravdu pořádně zamakala, její stehna vypadala perfektně.

"To, že už je to deset let, co zpívám, je fakt neskutečné. Ještě včera jsem byla dvanáctiletá holka s rovnátky, která měla někde hrát. A myslím, že ani lidem kolem to nedochází," mínila Ewa.

"Tak obří koncert k výročí, jako měla Lucie Bílá, mít nebudu, ale chystám velký koncert na 11. listopadu ve Fóru Karlín. Bude to největší koncert za moji kariéru, budu tam mít hosty, tanečníky, světelnou show, techniku z Polska, všechny moje starší písničky, i novinky, ale také covery, které ode mne posluchači znají," popsala nám.

"Nejvíc se těším, až tam uvidím stát lidi, kterým je stejně jako mně a začínali se mnou, chystají se tam i autobusy z Polska," prozradila. V Polsku, kde je stejně, anebo snad ještě více populární než u nás, se totiž velkého koncertu dočkají až v roce 2017. "Tam totiž slavím deset let až příští rok, takže až skončí tenhle koncert, začnou přípravy na ten polský," vysvětlila.

Kvůli koncertu také letos vynechá většinu letních festivalů. Výjimkou je právě Sázavafest. "Jsem ráda, že nás ze Sázavafestu vybrali, tak doufám, že to vyjde s počasím lépe, než když před pár lety byly příšerné záplavy a diváci se brodili bahnem," zavzpomínala.

Pokud jde o fanoušky, i Ewa se dočkala takových, jejichž přízeň je už pomalu o strach. "Někteří fanoušci jsou super, ale pak jsou někteří, kteří jezdí úplně všude, a vidím je v první řadě, ať už jsem kdekoliv. Jezdí i na akce, kde bych je vůbec nečekala, vědí věci, které bych nečekala, že budou vědět. Někteří jsou až moc," konstatovala, že je něco na tom, že už jsou něco mezi fanoušky a stalkery.

"Mám takovou jednu holku, kterou třeba potkávám i v zákulisí, aniž vím, jak se tam dostala. Už čekám, kdy bude jíst moje chlebíčky v šatně. Objednává si stejný hotel, kde bydlím já, jenom aby mě mohla vidět u snídaně," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám