Hlavní obsah
Článek

V Čechách byla, je a nejspíš bude označovaná pouze jako dcera skladatele Karla Svobody (†68), za velkou louží je ale Jana Wallace renomovanou fotografkou. Naposledy sympatická umělkyně zvěčnila Lucii (45) a Michala (58) Dvořákovy, kteří strávili na západním pobřeží Spojených států několikatýdenní dovolenou.

„Chtěli jsme něco společně nafotit již dlouho, ale když jsem na skok v Čechách, nikdy nic nestíhám. Proto jsme využili pracovní dovolené Lucky a Michala a fotili tady v Los Angeles,” uvedla pro Super.cz Jana.

Ptali jsme se, v jakém stylu focení probíhalo, a dočkali jsme se nevšední odpovědi. „Ve stylu hektickém. Fotili jsme v prostoru MotoArt, kde se vyrábí umělecký nábytek z letadel. Když jsme pracovali s Luccou, Michal běhal s dětmi po pláži, a pak se rodiče vystřídali. Když jsme potřebovali společnou fotku obou, museli jsme děti posadit do auta s mým asistentem, který uměl asi tři slova česky. Naštěstí mají všichni včetně dětí dobrý smysl pro humor, a tak jsme si v hektice užili srandu. Hlavně když začali kluci v autě troubit, a ne a ne přestat,” nechala se slyšet fotografka.

„Bylo to jiné focení, než na jaké jsem zvyklá v klidu v Praze. Rychle naplánované, bez velkého štábu vizážistek, stylistek atd. Ale v tom to bylo zase odlišné a s Jájou máme pohodový vztah, a to je pro mě důležitý, být před fotografem svá a uvolněná. A především to nebylo klasické studio, ale zajímavý prostor a hlavně Los Angeles,” doplnila ji známá dýdžejka.

Michal Dvořák pokládá domluvené focení při vytíženosti obou stran za malý zázrak. „Jsem moc rád, že mi Jana pomohla při jednáních na nejvyšších úrovních největších světových koncertních agentur. I díky tomu ladíme nyní s William Morris Endeavor Entertainment světové turné s novým 3D koncertním příběhem - Vivaldianno - City of Mirrors,” liboval si zakládající člen kapely Lucie.

„Jsem rád, že jsme se s Janou domluvili na výstavě jejích fotek při příležitosti nově vznikajícího festivalu filmové hudby a multimédií Soundtrack Poděbrady. Festivalový trailer proběhne už letos 27. 8., ale regulérní ročník až v roce 2017 na konci prázdnin. Myslím, že ta výstava bude veliká, stejně jako festival nových forem prezentace filmové hudby. Bude to festival pro celé rodiny s velmi originálními a novými interaktivními zážitky pro všechny věkové kategorie,” dodal Michal Dvořák.

Reklama

Další články

Načítám