Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto už je v plném proudu a všichni se chystáme na dovolenou. Pokud ji neplánujete v Himalájích, ale v teple – u moře, na koupališti nebo u vody, plavky zkrátka potřebujete. A proč si letos nepořídit nový, krásný a padnoucí model. Doplňte ho plážovým oblečením a dokonalý plážový outfit je na světě.

Plavky z Ráje pro všechny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Inspirujte se nabídkou plavek z Rájprádla.cz. Ať jste žena štíhlá nebo oblejší, s menším nebo větším poprsím, z obrovského množství barev, vzorů a střihů si jistě vyberete ty pravé plavky pro vás. Máte nesouměrnou postavu? Žádný problém – kategorie Vrchní a spodní díly plavek zvlášť je přesně pro vás. U většiny modelů našich plavek naleznete také video, kde si můžete plavky prohlédnout do nejmenšího detailu.

Retro puntíky jsou stále v kurzu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A proto v plavkách s puntíky nikdy nešlápnete vedle. Jedním z nejkrásnějších modelů v nabídce Rájprádla.cz jsou dvoudílné plavky Marko Honey. Úžasná hnědo-krémová kombinace barev zvýrazní vaši dokonale opálenou pokožku. Balconette střih doplněný push-up vycpávkami vám vykouzlí sexy dekolt. Regulovatelná ramínka je možné zcela odepnout. Spodní díl tvoří atraktivní kalhotky klasického střihu se širokým lemem. Jsou úžasné, co říkáte? Zaujměte na první pohled.

Nesmrtelné bikiny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo by je neznal. Jsou s námi už sedm desetiletí. Jejich charakteristický střih je nepřehlédnutelný – trojúhelníčkový vrchní díl a mini kalhotky. V tomto případě navíc v zářivých letních barvách. Marko Elin. Košíčky jsou měkké, doplněné jemnou pěnovou výztuhou. Neonová barva perfektně zdůrazní dekolt. Zavazují se za krkem a na zádech. Úzký střih spodního dílu zvýrazní boky i zadeček. Boky jsou zdobeny pásky v různých barvách. Nejsou tyto odstíny podle vašeho gusta? Nevadí. Plavky Elin jsou v nabídce Rájprádla.cz v mnoha barevných obměnách. Stačí si vybrat.

Nejen pro větší poprsí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A máme tady opět puntíky. Jsou zkrátka neotřelé a půvabné. V kombinaci s černým podkladem a červeným detailem – to jsou plavky Krisline Mademoiselle. Pohodlný střih podprsenky s jemnou, poddajnou výztuhou dodá ňadrům přirozený tvar. Mašle mezi košíčky celou podprsenku krásně oživí. Spodní díl můžete vybírat ze dvou střihů. S užšími nohavičkami, anebo širšími boky. Nezapomeňte, že můžete vybírat z odlišných velikostí vrchního a spodního dílu. Tak co na ně říkáte? Staňte se mademoiselle pláže.

Trošku sportovní elegance nemůže škodit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechcete už nosit jednodílné plavky? Zdají se vám nudné? Pak sáhněte po monokinách. Po plavkách, kde je vrchní a spodní díl spojen pruhem látky na jejich přední straně. Zahalí tak veškeré nedostatky a vyzdvihnou vaše přednosti. Velmi oblíbené monokiny Marko Beatrix sluší ženám štíhlým i oblejším. Při pohledu zezadu vypadají jako dvoudílné. Termicky formované košíčky dodají ňadrům na přitažlivosti a udrží je na svém místě. Ramínka jsou dostatečně široká, zavazují se za krkem a nezařezávají se. Kalhotky mají klasický střih a na přední straně je zdobí pruh látky v barvě podprsenky. Sladění barev je dokonalé. Co myslíte? Více barevných kombinací plavek Beatrix naleznete na Rájprádla.cz.

Další články

Načítám