Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka počasí na Nově Tereza Juščíková řekla před šesti dny 'Ano' příteli, tenisovému trenérovi Tomáši Jandovi. Svatba se konala v Chateau Mcely nedaleko Prahy a mezi pozvanými byla jen rodina a nejbližší přátelé.

"Měli jsme jen malou svatbu s rodinou a pár kamarády. Byla to pohoda, žádný stres, a o to víc jsme si to užili," řekla Super.cz Juščíková. "Udělali jsme si to jako prodloužený víkend, přijeli jsme den dopředu, užili si masáž, skvělou večeři a druhý den byla svatba. Večer jsme měli s manželem romantickou večeři ve dvou při svíčkách, a svatební noc? Krásná, ale bylo to krátké," dodala se smíchem novomanželka Tereza.

S partnerem spolu žijí už deset let. "23. července budeme mít kulaté výročí. Je neuvěřitelné, jak to utíká. Alespoň jsme se měli čas poznat, já myslím, že za dva roky se nedá úplně poznat, jaký ten druhý je," usmívala se rosnička.

Vdávala se v šatech stejné značky jako tenisová hvězda Dominika Cibulková. "Svatební šaty jsem měla Pronovias. Věděla jsem, že mají krásné šaty. Původně jsem chtěla s krajkovým rukávem jako princezna Kate. Nakonec jsem na internetu vybrala tyto a byla náhoda, že mi seděly jako ulité," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám