Hlavní obsah
Článek

Když hlásá zprávy během odpoledních zpráv na Primě, vypadá vždy jako ze žurnálu. Někdy to ale Moniku Leovou (32) stojí velké úsilí, aby se nestala nehoda.

„Někdy bývá člověk v živém přenosu z nejrůznějších důvodů nervózní, a tak se potí. Mně osobně se také občas dělají koláčky v podpaždí. Potom moderuju s rukama u těla, nebo nehodu kryji vlasy. Během moderování jsem pak nervózní, abych nezačala dělat křidélka a lidi to neuviděli,” krčí rameny Leová a s úsměvem dodává: „No stane se.”

Prekérní situace prý naštěstí nenastává příliš často. Leová se snaží oblékat si před televizní obrazovku vhodné oblečení, které ji má od trapasu ochránit. Nemusí se spoléhat na výběr garderobiérky, ale všechno oblečení spolu prodiskutují. „Máme tam profesionála, který se mnou vždy každý kousek diskutuje. Někdy se v něčem necítím, ale když to uvidím na obraze, tak to všechno dává smysl. Naštěstí se mnou všechno řeší dopředu,” říká Leová, se kterou jsme si povídali předtím, než předváděla na soukromé přehlídce v salonu Natali Ruden.

Při té příležitosti se Česká Miss Earth pro rok 2013 rozpovídala o svých obecných preferencích v módě. „Mám ráda asi všechny materiály, zvlášť pak hedvábí a satén. Vlastně všechno kromě kůže a kožešin. To bych si na sebe v soukromí nikdy nevzala z přesvědčení a zároveň si myslím, že mému typu takové věci nesedí. Proto na mně nikdy neuvidíte ani zvířecí vzory,” vysvětluje exotická kráska.

Jiné to je na mole. „Modeling je moje práce a předvádět takové věci je součást mojí práce. Některým lidem se takové věci přece jen líbí. Já bych si nic takového v soukromí nevzala,” říká Monika Leová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám