Hlavní obsah
Článek

Zdánlivě nevinná vodní zábava známá jako tubing měla v neděli odpoledne na jezeře Kentucky v americkém Tennessee tragickou dohru. O život během plavení se na nafukovacích duších za nešťastných okolností přišel teprve devatenáctiletý Jerry Greer, syn country zpěváka Craiga Morgana.

Nadějný fotbalista a čerstvý maturant, kterého čekal nástup na Marshallovu univerzitu, se na jezero vydal s kamarádem. Oba mladíci se údajně na duších srazili a překlopili do vody. Zatímco druhému chlapci se podařilo vyplavat, Jerry se ztratil z dohledu. Do pátrání se vydali příbuzní i dobrovolníci, ale mladík nakonec utonul i přesto, že měl na sobě záchrannou vestu. Jeho bezvládné tělo nalezl místní šerif.

„S hlubokým smutkem oznamuji skon Jerryho Greera, syna country zpěváka a komika Craiga Morgana a jeho ženy Karen Greer. Rodina je vděčná za množství podpory a vaše modlitby ve chvílích, kdy v soukromí truchlí nad hroznou ztrátou,“ uvedla společnost Black River Entertainment, zastupující zpěváka v oficiálním prohlášení.

Reklama

Další články

Načítám