Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka herce Jamieho Dornana (34) Amelia Warner (34) má nervy ze železa. Slavného muže, který kromě Padesáti odstínů šedi a v jeho právě natáčeném dalším dílu Padesát odstínů temnoty ztvárňuje také hlavní roli ve snímku Anthropoid o atentátu na Reinharda Heydricha, doprovázela na natáčení zmiňovaného pokračování erotického trháku až na Francouzskou riviéru...

Anglická herečka a muzikantka si tak vybrala skutečně peprné sousto, její manžel a otec jejich dvou dětí ve věku 2,5 roku a čtyři měsíce se i tentokrát jako Christian Grey oddává s půvabnou a mladou kolegyní Dakotou Johnson (26) nespoutanému sexu.

Amelia možná raději zatne zuby a má vše pěkně pod kontrolou, než aby doma čekala a domýšlela si, co se asi před i za kamerou odehrává. Však spousta hollywoodských vztahů a manželství vzešla úplně stejně. Nejznámějším případem dodnes zůstává Pan a paní Smithovi Angeliny Jolie a Brada Pitta, který neváhal opustit svou tehdejší manželku Jennifer Aniston.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám