Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Tomáše Kluse (37) netrpělivě vyhlíží zpěvákův návrat na koncertní pódia. Dočkají se už 30. září, kdy Tomáš odstartuje dlouho očekávané RecyKlus tour.

A fanoušci se už teď mají opravdu na co těšit. Klus si pro ně totiž připravil opravdový dárek. Všem zájemcům nabízí jedinečnou příležitost stát se spolutvůrcem koncertu.

„Je hlavně na vás, jaké písně na koncertech zahrajeme a zrecyklujeme do nového kabátu!“ vzkazuje Tomáš. Každý Klusův příznivec může vybrat na internetových stránkách zpěváka či na jeho profilu na sociální síti dvanáct písní, které by si na koncertu přál slyšet. Zpěvák pak z písniček, které získají nejvyšší počet hlasů, sestaví playlist, jenž zazní na koncertním turné.

„Recyklus beru jako takové bilanční pole čerstvého třicátníka, kdy mám možnost sám sebe dát do pořádku. Zjistit, co ze starého já už není potřeba, co šetrně zlikvidovat a z čeho naopak znovu vzejít. Týká se to jak mé tvorby, jakési osobnosti Tomáše Kluse, tak toho, kdo je doma. Vyšlo mi z toho, že jsem nesmírně vděčen za to, jak brzy jsem mohl ve svém životě začít dělat to, co mě skutečně naplňuje, tak osobní cíl, být svým dětem nejlepším tátou a své ženě nejlepším mužem,“ prozradil Klus.

„Toto prosté zjištění, dejme tomu uvědomění si priorit, mi značně zjednodušilo pohled na svět. Respektive mi konečně umožnilo na něj vidět. Ona recyklusovaná optika totiž ukázala, že jsme na tom všichni stejně. Ať už se kdokoli tváří jakkoli, jeho prioritou je štěstí. Pro někoho je to rodina, pro jiného práce, někdo to rád obojí. Proto věřím, že jistá forma recyklusu může člověku leccos usnadnit, neboť kdo ví, co chce, je už jen krok od toho, aby to měl,“ dodal zpěvák.

Na koncertech v rámci turné zazní nejen písničky vybrané spřízněnou veřejností, ale také srdcovky kompletní Cílové skupiny – Tomáše Kluse, Jiřího Kučerovského, Petra Škody a Jana Lstibůrka. Plus všemi očekávaný bonus – úplně nový singl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám