Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Časopis Forbes si jako každý rok i letos dal tu práci a sečetl výdělky všech slavných osobností světa za uplynulých dvanáct měsíců. Z nového žebříčku vyplývá, že v první desítce jsou kromě dvou zpěvaček mimo jiné i spisovatel, a dokonce tři moderátoři!

Rekordní propad zaznamenala loňská královna žebříčku Katy Perry (39), která se propadla na 66. pozici. Oproti 135 miliónům dolarů si letos připsala ‚jen‘ 41 miliónů. Ale pojďme se podívat na ty, kterým se dařilo o poznání lépe.

Celému žebříčku s velkým náskokem vévodí miláček amerického hudebního publika Taylor Swift (34). Jen za uplynulý rok navýšila svůj majetek o 170 miliónů dolarů. Druhou pozici se 110 milióny dolarů obsadili navzdory rozpadu členové kapely One Direction. Na stupních vítězů stanul ještě spisovatel James Patterson, který si přišel na 95 miliónů dolarů.

Poměrně překvapivé jsou pak čtvrtá a šestá příčka, kterou obsadil psycholog a televizní moderátor Phil McGraw (88 mil. dolarů) a herec a komik Kevin Hart (87,5 mil. dolarů). O čtvrtou pozici se s McGrawem dělí ještě Cristiano Ronaldo, vydělal rovněž v dolarech 88 miliónů.

Šťastná sedmička vyšla na moderátora Howarda Sterna (85 mil. dolarů), na osmou pozici se s 81,5 milióny dolary dostal fotbalista Lionel Messi. O milión dolarů méně pak vydělala zpěvačka Adele. Top desítku završuje moderátor Rush Limbaugh (79 mil. dolarů).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám