Hlavní obsah
Článek

Jsem neviňátko, s Karolínou jsme se nerozešli, za vše mohou zlá média… Takhle nějak vyznívalo prohlášení Michala Hrdličky (35) k jeho opileckému extempore v Karlových Varech, kde před zraky špiček českých bulvárních médií osahával hned několik dívek, pak neváhal ani močit na ulici. Michalovi teď hrozí vyhazov z Novy, kromě toho se s pochopením nesetkal ani u svých fanoušků!

Michalovo vyjádření se neslo v duchu, že za vše může zlý bulvár. Kolikrát fanoušci té které známé osobnosti podobným prohlášením slepě věří, v tomhle případě ale Hrdlička tvrdě narazil. Snad všichni totiž viděli fotky a videa, které Michala usvědčují z ne zrovna korektního chování.

„Když neumíš pít, tak buď doma se svou přítelkyní, která musí trpět ty tvoje úchylný choutky. My víme, jak rád lámeš všem ženám srdce, ale pak se nediv, že ti žádný vztah nevydrží… Je rozdíl bavit se a bavit se, že. Radši mlčte, než tady psát takové bláboly. Už vůči partnerce… To jsou náhody, že je v tom pokaždé nevinně,“ píší někteří v reakci na zatím ještě sporťáka Novy.

Hrdličkovi vyčítají, že Karolíně Plíškové, se kterou překvapivě odletěl na dovolenou, udělal velkou ostudu. A místo, aby mlčel, ještě se prý dál ztrapňuje.

„Karolíno, vezmi nohy na ramena!… Je to jen příživa, co se lepí na známý holky, sám nedokázal nic. Jen si uplácat prcka a pak zdrhnout před odpovědností. Prostě nevyzrálý, namyšlený spratek,“ přidává další.

Hodně čtenářů pak přeje Michalovi, aby dozrál a srovnal si to v hlavě. Prý mu chybí skromnost a soudnost.

„Horší než potrefená husa, je jen potrefená Hrdlička,“ reagoval vtipně další.

„Z jeho prohlášení to vypadá, že ho nejvíc naštvalo, že se na to přišlo, jak se chová, a své chování považuje za normální… Karolína Plíšková se v Tobě zklame ještě vícekrát, to se letos dočteme opět. Co třeba o utajeném vztahu s klukama? Omluvu zaslouží spíše rodiče, kterým děláš ostudu celá léta,“ tvrdí dokonce jeden z diskutujících.

Reklama

Další články

Načítám