Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nestává se příliš často, že se Veronika Vařeková objeví v české společnosti. Už jako náctiletá se s partnerem odstěhovala do New Yorku, kde se prosadila v modelingu. Kromě toho, že dva roky žila s Petrem Nedvědem a že se mnohokrát objevila na titulních stranách a zejména pak na vydání magazínu Sports Illustrated, toho o ní Češi příliš nevědí.

To se ale možná začne pomalu měnit, neboť rodačka z Olomouce se bude objevovat mnohem častěji v Praze. Kvůli modelingu nádherná blondýna přerušila v devatenácti letech studium historie umění, ale nyní se do školy opět vrátila a dala se na politologii a mezinárodní vztahy.

Proč právě v Praze, a ne za velkou louží? „Jsem takový kočovník. Politologie a mezinárodní vztahy mohou být ovlivněny americkým systémem. Ale jsem Evropanka, tak jsem chtěla studovat tady,” vysvětluje kráska, která si za oceánem nechává říkat Veronica Varekova.

Na prahu čtyřicítky ale tahle kráska není úplně školačkou. „Mám distanční studium, ale někdy sedím se spolužáky v lavicích na volitelných předmětech, což je moc fajn, člověk se vrátí do dětských let. Ale většinou jsem tam sama,” uvádí s úsměvem Vařeková, která se modelingu věnuje už jen velmi okrajově. „Sem tam něco nafotím, ale musí to mít spíš hlubší myšlenku. Jsem hodně zaměřena na filantropickou a byznys práci ve východní a střední Africe.”

A jak často navštěvuje Vařeková svou rodinu v rodné Olomouci? „Je to méně, než když jsem byla nastálo v New Yorku. Hodně cestuji, a tak pokud naši nepřijedou do Prahy, tak jejich návštěvu ošidím,” krčí rameny Veronika Vařeková.

Reklama

Další články

Načítám