Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Centrum Karlových Varů se během tamního každoročního filmového festivalu stává místem s asi největší koncentrací známých českých tváří na metr čtvereční. O některých je tam přitom slyšet na každém kroku a fotografům zapózují s radostí, jiné se před objektivy nehrnou. Ke druhé skupině patří i herec Petr Vacek, známý z filmu Saturnin, ze seriálu Ulice či ze Studia Ypsilon, a jeho partnerka, rovněž herečka Jiřina Mencáková.

Přestože byli v ústraní, fotografové na ně v Thermalu narazili. Zrovna se tam totiž schylovalo k slavnostní premiéře Hřebejkova nového filmu Učitelka, a tak byli na každém kroku. Vacek s Mencákovou naštěstí kolem sebe neroztahovali černé deštníky, ale v klidu se nechali ‚cvaknout‘ a bylo.

Na sklenku si samozřejmě vyrazili jen ve dvou, jinak spolu ale mají dva syny - Eliáše a Benjamína. Vacek má z předchozího manželství také syna Jonáše a dceru Hanku.

Reklama

Další články

Načítám