Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pyšníte se bujným dekoltem? Pak zbystřete. Objevili jsme podprsenky, ve kterých budou vaše plná ňadra jako v bavlnce. A vypadat přitom božsky. Navíc je nyní pořídíte s až 35% slevou!

Navržena na míru velkým prsům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, že na Astratex.cz najdete největší výběr velikostí podprsenek všech střihů, pro vás nejspíš není žádná novinka. Nikdo neocení dobře navržený střih tak jako ženy obdařené většími ňadry. A podprsenky, které najdete na Astratex, jsou navrženy speciálně pro ně. Padnou jako ulité a nyní je pořídíte se slevou až 35 %! Mrkněte se na všechny podprsenky pro velká prsa – my jsme pro vás vybrali čtyři nejpovedenější kousky.

Hledáte podprsenku pro každý den?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Takovou, kterou můžete obléknout kdykoliv a vypadat skvěle? Pak neodoláte podprsence Havana. Široká ramínka uleví zádům a poskytnou dokonalou oporu i opravdu velkým prsům. Oceníte ji v náročných dnech plných pohybu, ale díky zajímavému detailu v podobě průhledného tylu v horní části košíčků působí svůdně. Vybírat můžete ze tří barev – něžné bílé, sexy černé a praktické tělové.

Sexy výbava

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Najít pohodlnou a sexy podprsenku ve větší velikosti může být někdy oříšek. Pokud takovou hledáte, už nemusíte. Polovyztužená podprsenka Caroline na první pohled zaujme nápaditým denimovým odstínem a sexy krajkovou aplikací. Moderní modrá rozzáří vaši pleť a výztuž ve spodní čísti košíčků zajistí, že se vám do očí jen tak někdo nepodívá. Speciální střih do tvaru T, boční kostice vytvoří dokonale plný a zakulacený dekolt. Pocit výjimečnosti zaručen!

Proměňte se ve femme fatale!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černá kombinace s tělovou je ta nejsvůdnější zbraň, jakou žena může použít. Jakmile obléknete podprsenku Tatuaz, budete se cítit tak sexy a sebejistě jako nikdy předtím. Nevyztužené košíčky a speciální střih podepřou ňadra a vytvarují je dokulata. Boční kostice a pevná ramínka zajistí, že podprsenka splyne s vaším tělem a nehne se z místa. Průhledný tělový tyl krásně obepne ňadra a zaručeně rozdráždí mužskou představivost. A pořídíte ji až do velikosti košíčků P – to není překlep!

Chcete se cítit sebevědomě?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte pocit, že s velkými ňadry nemůžete vypadat skvěle? Podprsenka Monique vás vyvede z omylu. Černý satén zahalí váš dekolt do svůdného oparu a vy se můžete vydat za každodenním dobrodružstvím. Vyšší střed, boční kostice a pohodlný střih zajistí oporu, kterou větší prsa potřebují, takže se budete navíc cítit příjemně v pohodlí. Poddejte se eleganci!

Další články

Načítám