Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak tohle je opravdu hodně neobvyklé video a představa, že by se podobně nechal zvěčnit premiér či šéf ANO, vyvolává ještě větší úsměv na rtech. Náměstek brněnského primátora Matěj Hollan (31) z Žít Brno si na dovolené dobrovolně nechal napráskat na záda. Mrkněte, co to s ním dělalo!

Hollan, který se vůbec nepodobá typickým politikům a za sebou má hodně neobvyklých činů a vyjádření, jel na fotbal do Ukrajiny a v sadomasochistické knajpě ve Lvově si nechal zbičovat holá záda.

„Bylo to dohromady zhruba deset ran. A bylo to super. Žádné následky v podobě poničených zad či psychických traumat. Některý věci si člověk prostě potřebuje zažít,“ vysvětlil na své sociální síti.

„Rád bych se v prvé řadě omluvil všem, které to pohoršilo, urazilo a naštvalo. Je vás hodně. S cejchem submisivního chlapa se teď budu setkávat často. Nevadí mi to, protože to tak je. Nevadí mi bavit se otevřeně o závislostech, duševních problémech, vzácných chorobách, jakýchkoliv jiných odlišnostech a podivnostech, řešit nepohodlné věci a pomáhat lidem v problémech. K tomu občas potřebuju silnější zážitky, které nejsou úplně obvyklé. Pomáhá mi to v poznávání sebe sama,“ dodal nekonvenční politik.

Související témata:
Bič
Lvov

Reklama

Další články

Načítám