Hlavní obsah
Článek

Řádění na filmovém festivalu vztahu moderátora Michala Hrdličky (35) s tenistkou Karolínou Plíškovou rozhodně neprospělo, ale zdá se, že k definitivnímu rozchodu ještě nedošlo. Sporťák Novy nejspíš dostal ještě jednu šanci.

Záběry z Karlových Varů jsou jasným důkazem toho, že Hrdlička svou lásku kromě přítelkyně Karolíny a dcerky Lindy, již má s Lucií Borhyovou (46), rozděluje i mezi další ženy. Zostuzená tenistka sice ze svého profilu na sociální síti vymazala společnou fotku, ale teď to vypadá, že jej vzala na milost.

Rozhádaný páreček byl totiž včera ráno spatřen na letišti, kterak spolu míří do francouzského Nice. „Michal za ní šel jak pejsek. Nesl tašky a v podstatě se jí snažil okamžitě vyhovět. V letadle už se k sobě tulili a smáli se,“ prozradil Blesku jejich spolucestující.

Karolína nejspíš Michalovi odpustila, protože se na ni už včera pokusil udělat dojem veřejným prohlášením, v němž si sype popel na hlavu a tvrdí, že vztah jim noviny nezničí. Pokud chce Hrdlička poměr s Plíškovou opravdu udržet, v době její nepřítomnosti by si měl raději dobrovolně nařídit domácí vězení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám