Hlavní obsah
Článek

Před nedávnem se objevily v médiích články, které z ní dělaly nelichotivě těžce vypasenou ženu. Štěpánka Decastelo (45), která se chlubí opravdu mohutným poprsím, se rozhodla zabojovat, zhubla slušnou řádku kilogramů a nechala se nafotit. Mrkněte do fotogalerie!

„Když jsem byla na pracovní dovolené v Tunisku, někdo využil situace a uveřejnil mé upravené snímky. Strašně mě to štvalo, ale rozhodla jsem se bojovat jenom tak, že jsem na sobě začala o to víc pracovat. Vlastně mi to strašně pomohlo. Měla jsem nějaké to kilo navíc, to je pravda, ale ne tolik, jak to vypadalo. Teď jsem úplně spokojená,“ řekla Super.cz moderátorka.

Ta teď už může prozradit, že nadváhu mít musela kvůli komediální roli v novém českém filmu Seznamka.

„Hraju tam tlustou, zoufalou a nevkusnou slečnu. Jsem hrdá na to, že jsem se popasovala s takovou rolí, kde nejsem za žádnou sexy babu. Režisérka Zita Marinovová mi po porodu kvůli tomu zakázala hubnout, naopak jsem musela trochu přibrat. Jenže tím se mi rozjela bohužel i hormonální porucha, kterou jsem měla i po prvním porodu,“ vysvětluje Štěpánka Decastelo.

Naštěstí s váhou zabojovala a výsledky se dostavily, jak je ostatně vidět i na snímcích. Přišla o dvě konfekční velikosti.

„Focení opravdu nemám ráda, ale s Radimem je to jiné. Je malíř, takže má zajímavé umělecké vidění světa a také umí ženu, která není modelkou, nasvítit a upravit tak, aby vypadala krásně a přitom nešlo o jednu velkou retuš,“ pochvaluje si fotografa Štěpánka. S ním ostatně nafotila řadu fotek i před časem a i ty stály za to!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám