Hlavní obsah
Článek

Po sedmi letech soužití, kdy už to vypadalo, že není stabilnějšího páru v českém šoubyznysovém rybníčku a čekala se spíš brzká veselka, došlo k nečekanému překvapení! Zpěvačka Tereza Vágnerová, dcera Karla Vágnera, už není partnerkou syna producentského bosse Františka Janečka. „Rozchod je definitivní,“ prozradil náš zdroj.

Ještě nedávno přitom vypadali Filip Janeček s Terezou jako dvě hrdličky. Když Super.cz onehdy navštívil Elišku Bučkovou a Jakuba Vágnera v areálu u jeho rybníka, jeho ségra se k příteli měla jako po teprve druhém rande. To už je ale pasé.

„Docela velké problémy řešili už delší dobu, snažili se je ale zvládnout, dávali tomu šanci. Jenže jejich vztah se dál neposouval. Neměli to spolu úplně lehké. Zkrátka to raději ukončili. Respektive Tereza, Filip neprotestoval. Zatím to berou jako odluku, ale minimálně jeden z nich ví, že cesta zpět už není možná,“ pokračuje náš zdroj.

Vágnerová si nyní čistí hlavu na dovolené u rodiny v Londýně a na náš dotaz reagovala jen vlastní otázkou. „Proč se ptáte? Kdo vám to říkal?“ vyzvídala. Vzápětí slíbila, že se ozve, až nakrmí sestru. Po drahné chvíli nám přišla tajuplná odpověď. „Můj vztah s Filipem je moje soukromí, ve kterém mám svoje srdce. Nic víc k tomu dodávat nechci,“ uvedla.

Filip Janeček slíbil ozvat se po absolvování fronty na poště, také tak ale neučinil. Věnuje se přípravě muzikálu Ples upírů, který s otcem přivezou začátkem roku do Prahy a tak patrně nemá ani čas užívat si nově nabyté partnerské svobody.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám