Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále ještě moderátor TV Nova Michal Hrdlička (35) se drží rčení známého sexuologa Miroslava Plzáka, které zní: Zatloukat, zatloukat, zatloukat. Hrdličku jsme přistihli přímo na filmovém festivalu, kde se opil, jak zákon káže. Líbal se tam před naším zrakem s brunetkou Nikolou. Je pravda, že byl tak opilý, že nemohl mluvit, a možná si to opravdu ani nepamatuje. To už se stalo leckomu, jen si vzpomeňme například na Pařbu v Las Vegas.

Zajímavé však je, že zatlouká na sociální síti místo do ouška své partnerky, tenistky Karolíny Plíškové. Hrdlička vydal na sociální síti prohlášení.

"Zvláštní, když člověk cítí potřebu se omluvit spřízněné bytosti ne proto, že selhal jako partner, ale protože to tak mělo v bulváru vypadat. Buď jak buď, rozhodně jsem se hodně zamyslel nad tím, co si můžu a nemůžu coby partner milovaného člověka dovolit na veřejnosti. Přesto, že mám jako partner čisté svědomí, nebudu fňukat a radši bych se Karolíně rád omluvil za to, čemu kvůli našemu festivalovému flámu s kamarády musela čelit mediálně, beru si z toho pro nás a hlavně pro sebe velké ponaučení a fakt to nemyslím jako frázi. Vztah nám ale noviny nezničí, ten je náš!" napsal Hrdlička.

Situace je tedy přesně taková, jak Super.cz předvídal. Karolíně, která je nepolíbená společenskými médii a soustředí se na svoji tenisovou kariéru, svůj úlet možná i zapřel. Škoda jen, že jsme seděli přímo u stolu vedle, že!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám