Hlavní obsah
Článek

Pětiletá dcera herečky Markéty Hrubešové (52) Christel je pěkná parádnice. Nejenže se ráda obléká hezky stejně jako její maminka, v mnoha věcech ji naopak předčí. Stejně tomu bylo v úterý odpoledne na Staroměstském náměstí, kam herečka se svou dcerkou dorazila.

Celosvětově je sice za nejlépe oblékanou holčičkou považovaná dcera herce Toma Cruise Suri, ale ani česká kotlina není moc pozadu. Své o tom ví právě Markéta Hruběsová. „Nechtěla bych sice dopadnout jako Katie Holmes se Suri, ale nemůžu jí nic odepřít. Christel se prostě ráda obléká stejně jako já,“ pochechtávala se herečka.

Naším fotoreportérům nemohlo uniknout, že se Christel neopičí jen ve stylu oblékání, ale i s barvou laku na nehty. „Je to jenom lak na nehty, takže nemůže dojít k poškození nehtů. Byly jsme s dcerou na nákupu a sama si vybrala barvu,“ vysvětlila herečka pro Blesk.cz.

Malá Christel nepřekvapila poprvé. Už před časem se totiž se svou slavnou maminkou objevila na veřejnosti v šifonové sukni ve stylu baletky. Předtím měla stejně jako slavnější Suri sandálky na podpatku. Jednou dokonce vyšla ven s plyšovým psíkem na vodítku. Otázkou zůstává, jestli s těmito kreacemi přichází sama, nebo jí radí maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám