Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O co méně výrazné jsou její filmové role, o to více na sebe devětatřicetiletá herečka Meredith Ostrom poutá na společenských akcích. K přehlédnutí nebyla ani na letní párty londýnské galerie Serpentine, na niž dorazila v ‚nahých‘ šatech.

V uvozovkách nahých v tomto případě znamená, že na béžovém podkladu byly barevně vyvedeny podprsenka a kalhotky a na nich bradavky a pubické ochlupení. Pokud šlo o to, aby herečka vzbudila stejnou pozornost jako třeba také účastná Kate Moss, povedlo se jí to. Bohužel s tím rozdílem, že v souvislosti s ní média užila výrazy jako ‚bizarní‘, zatímco Kate sklidila chválu i v 7 let starých šatech, které v roce 2009 navrhla pro kolekci značky Topshop.

Diváci měli možnost americkou herečku vidět například v epizodní roli seriálu Sex ve městě, kde ztvárnila dávnou kamarádku Carrie, která po pronesení slov ‚jsem k smrti znuděná‘ uklouzne a vypadne z okna mrakodrapu. Její jméno lze najít také u filmů Láska nebeská či Warholka. Aktuálně Ostrom natáčí snímek Barcelona Baby!, jehož uvedení je naplánováno na příští rok.

Reklama

Další články

Načítám