Hlavní obsah
Článek

Karlovarský festival bez zástupce rodiny Štikových? To by snad ani nešlo! Tentokrát "hájila" čest klanu mamka Monika. Chodit do kina na artové filmy nebo čtyřhodinové jihokorejské dokumenty se ale nerozhodla.

Největší metou "tchyně" bylo dostat se do VIP zóny Finlandia stanu. To je ovšem prostor vyhrazený obchodním partnerům, médiím nebo opravdovým celebritám. A paní Monika měla sice pocit, že si své místo na kožené sedačce s bílou kožešinou zaslouží, nikdo jiný ale ne.

Monika Štiková postávala u vchodu, který střežila ochranka dva večery za sebou, několik hodin marně. Pustila si i pusu na špacír a snažila se vyhrožovat. "Tvrdila, že je celebrita, zavolá Bartoškovi, který je prý její nejlepší kamarád a nechá mě vyhodit," prozradil s úsměvem Super.cz Laco Hudec, muzikálový zpěvák, který má už několikátým rokem VIP zónu na starosti.

Kýženou fotografii na Facebook, že sedí ve VIP zóně, se ale nakonec Monice získat podařilo. Zašla si totiž do stanu odpoledne, kdy je i tato část veřejnosti přístupná, a svým fanouškům se snímkem pochlubila. Tomu se říká úlovek. Nebo spíš z ostudy kabát...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám