Hlavní obsah
Článek

Ještě týden může žít Michal Hrdlička (35) v jistotě, že je moderátorem televize Nova. V pondělí se sice mělo rozhodnout o jeho osudu, jestli po opileckém skandálu, který se vedení stanice velmi nelíbil, dál bude pracovat pro naši nejúspěšnější televizi, nakonec ale kvůli Michalově prodloužené dovolené ortel přijde až 18. července. Podle všeho si ale bude stejně muset sbalit saky paky!

„Michal Hrdlička může už dopředu počítat s tím, že až se v pondělí vrátí do práce, trest ho nemine. Hodně se to tu teď zvažuje, naštval spoustu vlivných lidí na veledůležitých postech,“ dozvěděli jsme se od velmi důvěryhodného zdroje už minulý týden, kdy zjevně nevybouřený Michal extempore v menším měřítku zopakoval. Rozhodnutí prý už padlo, nicméně dokud se Hrdlička nevrátí z dovolené, drží ho jeho šéfové pod pokličkou.

„Ke kauze týkající se Michala Hrdličky se v tuto chvíli oficiálně nebudeme vyjadřovat,“ reagovala pro Super.cz mluvčí Novy Alžběta Cimová.

Stanice může brát v potaz i hlasování našich čtenářů. Zúčastnilo se ho přes sto tisíc lidí, více než osmdesát procent z nich je jednoznačně pro odchod Michala Hrdličky. Tolik lidí se nezúčastní ani předvolebních výzkumů! Lidé jsou všeobecně na moderátora hrozně naštvaní.

Hrdlička se sice opil jak carský důstojník ve svém volnu, televizi ale coby její tvář reprezentuje i mimo vysílání, takže pokud ho za týden z Novy vypráskají, nebude se mít chlapec čemu divit. Zatím se snažil svůj výstup zvláštně vysvětlit, přidal pro pobavení i to, že v současné atmosféře chce získat dceru do střídavé péče s Lucií Borhyovou. Inu, zvláštní je ten život celebrit...

Reklama

Další články

Načítám