Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Oběť bizarní plastické operace se před padesátkou opět hlásí o slovo. Tentokrát není v hlavní roli její zdevastovaný obličej, ale ňadra extrémní velikosti, s nimiž předvádí zběsilý taneček.

Američanka Rajee Narinesingh se „proslavila“ nepovedenou plastikou, která z ní udělala monstrum. Bývalý muž si totiž v rámci všemožných úprav nechal vylepšit i obličej, ale zvolil pochybnou kliniku, která mu na kráse rozhodně nepřidala. Během oproti konkurenci výrazně lacinější operace totiž byla použitá podivná směs obsahující cement, lepidlo a olej. Rajee poté vystoupila v televizním pořadu Botched, kde si nechala opravit svou „fasádu“.

Po trablích s plastikou se transsexuální bytost rozhodla vstoupit do hudebního šoubyznysu a natočila klip k bizarní písni s autobiografickým obsahem Shake My Cement Tits (Potřes si mými cementovými ňadry). Rajee si umí ze svých dřívějších nesnází udělat legraci a paroduje „cementovou příhodu“. Ňadra si ale nejspíš ve stavebninách nepořídila, protože při natřásání pytle cementu nepřipomínají.

Související témata:
Cement

Reklama

Další články

Načítám