Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) si plnými doušky užívá rodinnou dovolenou na Šumavě. Monika má ve svém partnerovi, hokejistovi Tomáši Hornovi, hotový poklad.

Zpěvačka tatínka svého syna Tadeáše už několikrát pochválila, jak se u mí skvěle postarat o rodinu, když má zrovna naplánovaný koncert.

Jako vzorný tatínek ale Tomáš funguje i na dovolené. Zpěvačka se na sociální síti pochlubila roztomilým snímkem z dětského hřiště, kde zrovna šikovný hokejový útočník houpal Tadeáše na houpačce. A jak je vidět, klučina roste jako z vody a už se z něj vyklubal usměvavý rošťák.

„Naše dovolená na Šumavě stále pokračuje. A já bych si moc přála, aby trvala věčně. Pro mě je nejdůležitější být s těmi, které miluju. Moc přeju nejen nám, ale i vám všem zdraví. Všechno ostatní je vlastně nepodstatný. Políbení posílá nějak dojímající zpěvačka některých písní,“ vzkázala svým fanouškům Absolonová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám