Hlavní obsah
Článek

Slovenská tenistka Dominika Cibulková (27) je sice jednou z nejúspěšnějších sportovkyň našich východních sousedů, ale obléká se spíše jako módní ikona. Sympatickou blondýnu rozhodně neuvidíte v okopaných teniskách a vytahané mikině. Tahle dáma se v civilu ráda obléká do odvážných modelů z posledních kolekcí světových módních domů a nazouvá boty na vražedně vysokých podpatcích.

Velmi záležet si dala také na výběru svých svatebních šatů, které o víkendu vynesla během svého dne D, kdy si v bratislavském kostele sv. Martina brala dlouholetého přítele Michala Navaru (31).

Šaty s pětimetrovou vlečkou kráska vybírala společně se svým dvorním stylistou dlouho dopředu ve španělském salonu Pronovias. „Šaty byly objednané z Barcelony, jejich zhotovení trvalo půl roku. Vybírali jsme jedinečné šaty pro jedinečnou ženu,” uvedl pro Super.cz Kusalík. Sportovkyni zdobil sedmimetrový závoj, personalizované boty Jimmy Choo v hodnotě čtyřiceti tisíc korun na oblíbeném vysokém podpatku a šperky Alo Diamonds s tři sta třiceti třemi brilianty v hodnotě pět a půl miliónu korun.

Zmíněný model, který rafinovaně odhaloval dokonalé tělo sportovkyně, se podobal modelu z dílny libanonského návrháře Zuhaira Murada, ve kterých si loni modelka Ester Sátorová brala tenistu Tomáše Berdycha. „Ester nám jako inspirace určitě nesloužila,” uvedl rezolutně stylista Andrej Kusalík.

Reklama

Další články

Načítám