Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Již od puberty Julia trpěla silným pocením celého těla. Díky tomuto hendikepu bylo její sebevědomí a sebeúcta minimální. Nevraživé pohledy cizích lidí na její propocené oblečení tomu nepřidaly. Musela snášet kruté posměšky a ošklivé pohledy. Úzkost a nervozita se stupňovaly, až musela přerušit svou práci. Prostě to dál nešlo.

Se silným pocením je spojen nepříjemný zápach rozkládajícího se potu a viditelné skvrny na oblečení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Po dlouhá léta bylo nadměrné pocení alfou a omegou mého života“ vzpomíná Julia. “Každý večer jsem si prala oblečení do školy. Stále jsem měla po ruce deodorant nebo parfém, abych byla připravena zamaskovat nepříjemný pach potu. Ve školní tašce jsem vždy měla připraveno náhradní oblečení. I nakupování nového oblečení bylo noční můrou. Musela jsem být velice opatrná při jeho výběru. Některé materiály totiž problém nadměrného pocení ještě zhoršují. Je těžké najít takové oblečení, které odolá silnému pocení a nevytvoří problém desetkrát horší.“

Problémem nadměrného pocení trpí 3 % populace. Jsou to tisíce mužů, žen a dětí na celém světě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Julia bojovala se svým problémem, jak se dalo. Její úzkosti se stupňovaly, sebedůvěra byla v troskách. Přicházely depresivní stavy. To vše se odrazilo i na jejím vztahu s přítelem. Vztah se zbortil. Vše už bylo natolik nesnesitelné, že se rozhodla přestat chodit do práce a vzala si šest měsíců neplaceného volna. "Byla jsem v práci nervózní troska. Pot byl viditelný přes šaty; měla jsem zpocené ruce, zpocený obličej. Jediné, na co jsem myslela, bylo to, že na mě lidí zírají a stále si o mně špitají a smějí se mi. Byla jsem až paranoidní. “Julia během let prodělala bezpočet konzultací a doporučení, včetně změny jídelníčku. Ale bezvýsledně. Nic nefungovalo. A pokud ano, tak na chvilku.

Antiperspirant Odaban se aplikuje před spaním v malém množství a významně snižuje nadměrné pocení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zásadní zlom pro Julii nastal, když jí lékaři navrhli léčbu botoxem. Těchto injekcí do podpaží se Julia strašně bála. “To byla ta nejkrajnější možnost řešení mého problému.“ Ještě úpěnlivěji začala hledat další možnosti, jak jiným způsobem omezit nadměrné pocení. Jeden přítel jí doporučil Odaban. Antiperspirant, který se aplikuje před spaním v malém množství a významně snižuje nadměrné pocení. Julia si tak ve svých 25 letech konečně našla cestu, jak se svého problému zbavit. O té doby, co přípravek používá, se potí méně a pomalu se jí navrací sebevědomí. Začíná si budovat svou nezávislost, a dokonce plánuje svatbu se svým novým přítelem.

Antiperspirant Odaban změnil můj život. Taková malá lahvička, a co dokáže!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Co jsem objevila nový antiperspirant, jsem úplně jiný člověk. Odaban jsem aplikovala přesně podle návodu. Byla jsem překvapená, jak malé množství stačí. Nyní nejsem pod tlakem, nemám paranoidní myšlenky, že lidé mluví jen a jen o mém pocení. Nemám strach, že jsem celá propocená, a že jsem cítit. Netrpím úzkostmi, jsem klidná a mohu pomalu plánovat svou budoucnost s Anthonym. Antiperspirant Odaban změnil můj život.“ Kdo by to byl řekl, taková malá 30ml lahvička, a co dokáže!

Další články

Načítám