Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koho jsme v Karlových Varech na filmovém festivalu potkávali nejčastěji? Překvapivě to byla Emma Smetana (36), která se svým přítelem chodila na kafe do stejného podniku jako my. Ona tedy, protože je těhotná, popíjela jenom kávu bez kofeinu.

Stihli jsme s ní probrat asi všechno. Od těhotenství přes po outfity po váhu nebo velmi pomalu rostoucí bříško. A protože se teď věnuje zejména hudbě, dostali jsme se samozřejmě i k muzice a k vystupování s kapelou, kterému se chce věnovat až do porodu.

V tu chvíli s námi seděl i producent její desky Jiří Burian, i díky němu byla tak úspěšná a dočkala se velmi příznivých ohlasů. "Z toho mám samozřejmě radost. Zvlášť když jsme viděli, že už se prodává i na benzínce," řekl Super.cz. "Setkávám se s pozitivními reakcemi i od lidí, do kterých bych vůbec neřekla, že by mohli být mými fanoušky," dodala Emma.

Ta už má za sebou i natáčení druhého videoklipu, který režíroval její partner Jordan, jenž si v něm spolu s Emmou i zahrál. "Jmenuje se v češtině Sametový šat, ale nechci slibovat, kdy bude hotový, snad do začátku školního ruku," svěřil Jordan a prozradil, že v něm nebudou chybět ani duny.

S koncertováním neplánuje Emma hned tak skončit a ani pauzu si nechce dál dlouhou. "Určitě budu koncertovat do dne, kdy porodím, a pauzu budu mít tak měsíc, dva nebo tři," plánuje. "A mezitím můžeme skládat nové písně na chalupě s miminkem," dodal za ni Burian. "Těším se, že miminko nastolí takový povinný klidový režim aspoň na několik týdnů," myslí si Emma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám