Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší hvězdou závěrečného ceremoniálu karlovarského filmového festivalu byla bezesporu česká herecká hvězda Jiřina Bohdalová (92). Oblíbená komička převzala Cenu prezidenta festivalu za mimořádný přínos české kinematografii a vypadla úžasně. Měla také nejdražší róbu večera.

„Šaty mi šil můj dvorní návrhář Osmany Laffita. Vždycky to nechávám na něm, neřeším s ním ani výběr barvy a jsem spokojená,“ řekla Super.cz Bohdalová, která na červený koberec dorazila s vnukem a přítelem.

A protože nás zajímala cena róby z hedvábného tylu a taftu, zašli jsme přímo za návrhářem. „Kdyby to nebyl dárek a někdo si takové šaty chtěl u mě objednat, vyšly by zhruba na 150 tisíc korun. Jiřině jsem je ale daroval rád,“ prozradil Laffita.

Pokud jde o další dámy, luxusně vypadala DJ Lucca v modelu Badgley Mischka nebo Zuzana Stivínová v Dioru. Martha Issová si tradičně vybrala outfit značky Chatty. Z USA do Karlových Varů dorazil herec Michael Shannon s partnerkou.

Reklama

Další články

Načítám