Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Nikol Švantnerová (31) patřila na nejsledovanější párty v Karlových Varech jednoznačně mezi největší krásky. Celý večer neustále poslouchala jednu poklonu za druhou. Šaty, které oblékla, patřily k nejpovedenějším.

Má to ale háček. Radost z poklon si Nikol moc dlouho neužila. Ukázalo se, že róba, kterou jí připravil stylista a návrhář Sam Dolce, není originálem, ale kopií. Sam Dolce totálně okopíroval šaty módního návrháře a stylisty Lady Gaga Brandona Maxwella, jež na akci v New Yorku vynesla topmodelka Karlie Kloss.

Nikol o tom neměla ani tušení. "Samozřejmě mě to mrzí, protože chci mít vždy vše perfektní. Nechala jsem si šaty připravit stylistou, návrh se mi líbil. Nesleduji pečlivě světové akce, opravdu jsem neměla tušení, že jde o šaty Brandona Maxwella pro Karlie," dodala Nikol.

Na kopii upozornil na sociální síti návrhář Lukáš Lindner. <span><span class="UFICommentBody _1n4g"><span><span>"Všichni se inspirujeme u těch, co jsou špička v oboru, kdo tvrdí že ne, lže.</span><span> Ale tohle je už i na mě moc," napsal pod fotografii Lindner.</span></span></span></span>

Podívejte se na video, kde si Nikol nádherné bílé šaty, ve kterých opravdu vypadala úchvatně, chválí. V té chvíli ještě netušila, že jde o kopii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám