Hlavní obsah
Článek

Tak to jsme se spletli, že by se hodil do latě. Moderátor sportovního zpravodajství na TV Nova Michal Hrdlička (35) si sice den poté, co jej média zastihla ve stavu, v němž by ho nikdo v televizi vidět nechtěl, dal jen pár sklenek vína ve Finlandia stanu, které zapíjel vodou a tvářil se, že míří poslušně spát na hotel, ale všechno bylo jinak.

Místo toho, aby si šel v klidu lehnout a přemýšlel, co bylo špatně, pokračoval v pařbě dál. Vypravil se se do proslaveného Becher´s baru v grandhotelu Pupp, kam mají přístup pouze celebrity a v žádném případě novináři a fotografové, a opět to rozjel na plné obrátky.

Michal Hrdlička se podle informací hostů opět snažil o co nejbližší kontakt s přítomnými slečnami. A dokonce prý šlo o divočejší večírek. "Dělal příšernou ostudu, byl totálně namol, lezl po nějaké dívce a to, co předváděli, fakt nebyla přátelská pusa," řekl nám jeden z hostů, který byl na uzavřené akci také.

A to nebylo všechno. Večer si Hrdlička užíval tak, že jeho přátelé v časných ranních hodinách vůbec nevěděli, kde a s kým vlastně skončil. Podle našich informací obvolávali přítomné kočičky, u nichž jej hledali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám