Hlavní obsah
Článek

Po ztroskotaném manželství s rapperem Nickem Cannonem prožívá Mariah Carey (55) pohádku jako přerostlá princezna. Naivní zpěvačka vždy snila o muži, který ji zahrne luxusem, což se jí konečně podařilo.

Mariah je momentálně v sedmém nebi. Nejenže svou váhu zredukovala natolik, že její fotografie nemusí procházet zeštíhlujícími grafickými úpravami, ale navíc prožívá lásku jako z červené knihovny. Osud jí do cesty přivedl australského miliardáře Jamese Packera, jehož konto splní i ta její nejtajnější přání.

Snoubenec si popovou divu rozmazluje a považuje ji za učiněný klenot mezi všemi ženami. Mariah se už dočkala prstýnku v hodnotě 10 miliónů amerických dolarů, s nímž je samozřejmě potřeba sladit celou šperkovnici. Luxusní doplňky tak nedokládá ani ve chvílích, kdy dráždí svého miláčka.

Packer své vyvolené dopřál okružní plavbu po italském pobřeží na palubě vlastní jachty. Mariah je z pohádkové dovolené naprosto unešená a o své dojmy se s fanoušky dělí na sociální síti. Celý svět totiž musí být ubezpečen o tom, že je absolutně šťastná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám