Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější mořská kráska na nejsledovanější párty filmového festivalu v Karlových Varech? Jednoznačně přítelkyně Leoše Mareše (47) Monika Koblížková. Módní redaktorka splnila na jedničku předepsaný dress code. Párty se nesla v duchu podmořského světa.

"Je to bohyně mého večera," byl pyšný na svojí přítelkyni Mareš. Monice šila šaty na míru návrhářka Beata Rajská. "Připravovala jsem se asi tři hodiny. Šaty jsou navrženy přímo pro tento večer Beatou. Má to být mořská pěna," řekla Super.cz Monika.

Leoš Mareš zvolil elegantní modrý smoking. "Já jsem tady za doprovod pěny. Asi jako pěna nebudu, to není potřeba. Já si užívám krásu své partnerky," doplnil se svým pověstným humorem.

Právem jsou přirovnáváni ke slavnému britskému páru. Co na to Leoš. "Výraz Beckhamovi se používá zbytečně často. Nehraju fotbal, moje partnerka nezpívá. Přesto děkujeme. Rádi se oblékáme hezky. Dnešek je vrchol," dodal Mareš, který dnes ve Varech moderuje akci. Poté se již těší, že si užije léto s Monikou na chalupě.

"Další dny máme zvláštní. Já jedu s dětmi na tábor, Monika jde do práce. Pak jedeme spolu na chalupu, máme české prázdniny," dodal Mareš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám