Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sportovní moderátor na Nově Michal Hrdlička (35) se opil jak zákon káže, líbal se s cizími ženami, chvílemi obtěžoval i muže, močil na ulici. Super.cz byl u toho, když do sebe házel jednu dvojku vína za druhou, sklenky šampaňského, opakovaně se domáhal u servírky piva.

Hrdlička vymyslel neuvěřitelnou výmluvu. Je to vlastně hodný kluk, co hodně cvičí a vůbec nepije. "Já skoro vůbec nepiji, takže mi stačí opravdu jenom několik skleniček vína nebo šampaňského, abych se opil. Navíc jak jsem v tréninku, tak jím málo, takže jsem se opil mnohem rychleji, než je obvyklé,“ řekl Expres.cz Hrdlička.

Metrosexuál Hrdlička, který u zrcadla po ránu stojí déle než jakákoliv žena, také vysvětlil, proč chodí stále jen se ženami, které zná celý národ.

"Mám problém, že nemůžu být s obyčejnou ženou. Potřebuju mít vedle sebe úspěšnou a sebevědomou ženu, to mě na nich přitahuje," vysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám