Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velká část veřejnosti si ho pamatuje ještě jako hvězdičku novácké show Big Brother. Patnáct minut slávy v televizi je pro Filipa Trojovského dávnou životní epizodou, kterou překryla celá řada zásadních a důležitějších momentů. V desetiletém mezidobí sympatický rodák z Brna vystudoval herectví a sportovní vědu, vystřídal několik pracovních zkušeností a také se oženil.

Před třemi lety se po sedmi letech života v Praze vrátil kvůli tehdejší práci farmaceutického reprezentanta do  Brna. „Vyměnil jsem si region Prahy za téměř celou Moravu, takže jsem hodně jezdil a býval i v Havířově u své babičky,” vzpomíná Trojovský.

„V té době jsem hodně cvičil sám převážně street workout, což je taková silová gymnastika s využitím vlastní váhy,” svěřil Super.cz. Ve stejné době dokončoval Trojovský magisterské studium na Masarykově univerzitě, kde měl paradoxně u státnic otázku, jejíž částí byl CrossFit.

Začal takhle cvičit a časem se mu splnil jeho životní sen. Dnes má svou vlastní tělocvičnu. „Aktuálně se tedy věnuji jen tréninku lidí a své osoby a jsem nejšťastnější. Tak to totiž vždycky je, když člověk dělá to, co ho baví,” uzavírá Filip Trojovský.

Související témata:
CrossFit

Reklama

Další články

Načítám