Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulé úterý přivedla Laďka Něrgešová (48) na svět své druhé dítě. Svému manželovi Jaroslavu Pleslovi porodila dcerku Medu. Přestože je moderátorka stále v šestinedělí, tak začíná pomalu fungovat a dokonce nám poskytla rozhovor.

Laďka zjevně nepatří mezi ten typ žen, které o sobě tvrdí, že by mohly být neustále těhotné a rodit jedno dítě za druhým. „Pro mě bylo jak druhé těhotenství, tak celý průběh porodu, daleko horší, než verze číslo jedna. Snad raději na všechno zapomenout. Ale byl u toho takový borec, jakým je přednosta gynekologicko-porodnické kliniky v Motole. A doktor Roman Chmel mi bez nadsázky zachránil život,” nechala se slyšet moderátorka a jedním dechem dodala: "Naštěstí to bylo úplně poslední těhotenství, tak uf. Mám dvě zdravé děti a to je nejdůležitější.”

Dcera moderátorky a známého novináře dostala nezvyklé jméno Meda. To kupodivu nevybírali rodiče (Laďka chtěla původně Rozárku), ale starší syn Adam.

„Privilegium k výběru jména dostal náš syn. Někde tohle jméno zaslechl a líbilo se mu,” uvedla spokojená maminka, která při výběru jména požadovala pojistku v podobě tří neprůstřelných argumentů. „Jedním argumentem bylo, že se jméno Meda bez jedné samohlásky píše pozpátku jako Adam. Já umím čarovat a Meda je zkrácenina jména Medea. A ta, jak známo, taky kouzlila. No a třetí argument je soukromý. Ale byl taktéž neprůstřelný,” říká Laďka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám