Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že tohle bude jeho nejdražší mejdan v životě a kocovina potrvá ne dny, ne měsíce, ale roky! Jak se Super.cz podařilo zjistit od velmi důvěryhodných zdrojů v televizi Nova, kde Michal Hrdlička (35) pracuje jako moderátor Sportovních novin a komentátor fotbalových zápasů, vedení stanice šlo do vývrtky poté, co se dozvědělo o jeho ostudném chování na karlovarském festivalu. „Jde mu tu opravdu o krk, padák je naprosto vážně na spadnutí!“ dozvěděli jsme se. Hlasujte v anketě na konci článku!

Michal Hrdlička je jednou z nejvýraznějších tváří Novy a i když se opil a následně vlivem toho divně choval prakticky na dovolené, ohlasy aféry, kterou řeší velká část národa, jsou natolik negativní, že by to mohlo mít vliv i na vnímání samotné televize. A té svým chováním ani nejnamistrovanější týpek nemůže škodit. Takže Michalovi hrozí, že mejdan s kamarády z mokré čtvrti ho přijde nehorázně draho a zničí mu na začátku dobře rozjetou kariéru!

„Michal Hrdlička může už dopředu počítat s tím, že až se v pondělí vrátí do práce, trest ho nemine. Hodně se to tu teď zvažuje, naštval spoustu vlivných lidí na veledůležitých postech,“ dozvěděli jsme se od zdroje, který není žádná pavlačová drbna z vrátnice, ale působí na významném postu a má přesné zprávy o dění na Nově.

„To je pravda, skutečně se to tady nyní výrazně řeší. Je to jednoduché. Hrdlička buď přijde o práci úplně, nebo jí dostane mnohem méně. Má smlouvu coby externista, takže pokud mu nepřidělíme práci, nebude mít ani peníze,“ potvrdil naše informace další zdroj.

Pod Michalem se kýve pomyslná židle už od podzimu po bouřlivě medializovaném rozchodu s miláčkem národa Lucií Borhyovou. Nova si pravidelně nechává dělat výzkumy oblíbenosti svých tváří u diváků a Hrdlička dopadal čím dál hůře. Tehdy mu ještě dali šanci, teď už ale pohár trpělivosti přetekl.

V pondělí se tedy definitivně rozhodne, jestli skončí úplně na dlažbě, nebo „jen“ dostane míň práce a tím pádem i výplaty.

Že se něco chystá, naznačuje i prohlášení stanice. „Ke kauze týkající se Michala Hrdličky se v tuto chvíli oficiálně nebudeme vyjadřovat,“ reagovala pro Super.cz mluvčí Novy Alžběta Cimová.

Jak by měl podle vás dopadnout Hrdlička?
Neměl by přijít žádný trest
9,4 %
Trest ano, vyhazov ne
8,6 %
Ať ho stáhnou ze Sportovních novin, ale fotbal mu nechají
1,3 %
Měl by dostat okamžitého padáka
80,7 %
Celkem hlasovalo 110512 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám