Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) se už skoro čtrnáct dní skrývá v říčanské vile svého nového guru a spasitele Josefa Rychtáře (65). Od rána do večera spolu píší deníček a hltají jeden článek o Ivetě za druhým. Zní to sice šíleně, ale vypadá to, že Bartošová si opravdu léčí svou nemocnou duši tím, že si o sobě čte v novinách. A pokaždé se pak ze slov o sobě zhroutí. „Moc ji ubližuje, co se o ní píše,“ řekl nám Josef Rychtář v exkluzivním rozhovoru.

„Nejsem její bodyguard ani milenec. Jsem člověk, který jí podal pomocnou ruku, když byla na dně a všichni se na ni vys..li. Na to, že je zpěvačka, kašlu. Dívám se na ni jako na někoho, kdo potřebuje pomoci,“ ozval se Super.cz Rychtář jen krátce poté, co jsme uveřejnili článek o tom, že se za jeho zády Iveta paktuje s exmilencem Martuccim.

„Iveta je dospělá ženská, je jí pětačtyřicet, je svéprávná a může si dělat, co chce,“ snaží se nyní Rychtář zmírnit svou nálepku tyrana, který snad drží Ivetu Bartošovou doma v kleci a jen ji občas vyvenčí. Rychtář stále dokola opakuje, že za všechny potíže labilní pěnice mohou média. Že má nemocnou duši a těžké potíže s alkoholem? Že od sebe odhání jednoho spolupracovníka za druhým a ještě je všechny pošpiní? Že dluží snad i vrabcům na střeše? To jsou maličkosti.

„Iveta je ve sr..kách. Dostala se do problémů a na kolena ji dostaly noviny. Měly by zanechat všech útoků. Ona potřebuje klid,“ žádá Rychtář, přestože dobře ví, že Bartošová sama nyní spolupracuje s nenáviděnými médii, kterým prodala za čtvrt miliónu svůj příběh a jejími výlevy se teď baví celý národ.

A i když se mu nad hlavou pravděpodobně musí tyčit svatozář, v jednom byl vůči své chráněnce přísný. „Řekl jsem jí: Iveto, sáhneš po alkoholu a dávám od tebe ruce pryč. Garantuju vám, že po chlastu mi tu nesahá,“ dušuje se jeden z dalších ochránců Ivety, který s ohledem na dosavadní zvyklosti přelétavé zpěvačky asi již brzy skončí v propadlišti dějin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám