Hlavní obsah
Článek

Že se sporťák Novy a expřítel Lucie Borhyové Michal Hrdlička (35) umí zřídit pod obraz, o tom dosud kolovaly jen zvěsti. Nevybouřený mladík to ale teď před fotoaparáty novinářů všem dokázal v plné palbě. Lísal se k několika ženám, proběhla i nějaká ta líbačka. Máme exkluzivní vyjádření jedné z žen, které však z Michalova chování bylo zle!

Jde o modelku Nelu Slovákovou (34), ke které se Hrdlička snažil na večírku ve Varech lísat tak, až mu nakonec dala jednu výchovnou.

„Stála jsem na baru, objednala jsem si pití. Jedna z těch žen, ke kterým se tam měl, byla jeho sestra. Říkala mi, že si ode mě objednávala plavky, chválila mi je, do toho se tam přicmrndal on. Oplzlý, ožralý. Snažila jsem se ho obejít a odejít, v tu chvíli vznikly fotky. Držel mě a říkal ‚Nechoď!‘. Byl na káry, zpocený a hnusný,“ řekla Super.cz Nela.

Prý jí Hrdlička na zadek nesahal, držel ji za bok, když se Slovákovou snažil zastavit.

„Když jsem odcházela, přimotala se tam i jeho kamarádka, tmavovlasá bruneta. Je vdaná, má manžela, objali se a pozdravili, vzniklo z toho ale, že to zkoušel na další. A další bruneta z fotek byla právě jeho ségra,“ vysvětluje Nela.

Té z Michala bylo nanic. „Byl odporný, strašně opilý, nemohl ani stát. Takové lidi nemám ráda. Když mě chytil za ten bok, dávala jsem ruce pryč, protože byl fakt hnusný. Přítel je v klidu, odtamtud jsem jela za ním, tyhle věci chápe,“ dodala.

Michal měl podle některých zpráv po incidentu dostat kopačky od své přítelkyně Karolíny Plíškové. Jiné zdroje ale tvrdí, že se v Karlových Varech zřídil právě proto, že mu dala už předtím vale.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám