Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Růžový postrach kalifornských pláží se pochlubil fotkami ze svého soukromí. Nebýt několika zásahů plastických chirurgů, Angelique Morgan alias Frenchy (48) by vypadala úplně jinak.

Rodačka z Paříže nikdy nebyla se svým vzhledem spokojená a neustálým vylepšováním to dotáhla až na nepovedenou kopii Donny ze seriálu Beverly Hills 90210. Frenchy už před 12 lety přesídlila do USA, kde chtěla prorazit jako modelka a zpěvačka. Místo toho se ale živila jako striptérka v Las Vegas a po krátké kariéře v porno průmyslu našla uplatnění v několika televizních reality show.

Na obrazovce se vyžilá čtyřicátnice objevila i díky pořadu Botched, v němž odborníci napravují zpackané plastiky. Frenchy byla nespokojená se svými umělými ňadry, jež chtěla zvětšit, ale lékaři jí další operaci nedoporučili.

Nestyda Frenchy si však v minulosti nenechala upravit jen prsa. V rámci natáčení ukázala své archivní snímky, na nichž je k nepoznání. Dokonce ani její blond vlasy nejsou původní. Frenchy měla v mládí komplexy ze své vizáže, ale plastiky jí na kráse moc nepřidaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám