Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také už máte dost neustálého pocení prsou během léta? Rozčilují vás nevzhledné skvrny pod ňadry? Nejraději byste chodila v létě bez podprsenky? A co takhle si obléknout kousek, o kterém nebudete vůbec vědět? Podprsenku, ve které budou vaše ňadra vypadat skvěle a vůbec se nebudou potit? Taková podprsenka existuje a máme pro vás hned čtyři podobné!

Hladké a naprosto prodyšné – to jsou podprsenky na léto

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V létě určitě oceníte podprsenku, která dovolí vaší pokožce dýchat a zabrání nepříjemnému pocení. Taková podprsenka by měla být vyrobena z měkkého, poddajného a prodyšného materiálu. A když má ještě hladké košíčky, neviditelné pod oblečením, vznikne kousek, na který nedáte dopustit. Tyto čtyři favoritky 100% pasujeme na nejlepší letní podprsenky – která z nich to vyhraje u vás?

Revoluční 3D Spacer: Kráska s nadpozemskými vlastnostmi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lehká jako pírko, neuvěřitelně poddajná a dokonale prodyšná – to jsou hlavní přednosti této unikátní podprsenky. Je vyrobena ze speciálního dvouvrstvého porézního materiálu, který je mimořádně lehký, vzdušný a odvádí tělesnou vlhkost od těla. Takže v ní pohodlně přečkáte i ta největší horka. Měkké košíčky se dokonale přizpůsobí vašim ňadrům a dodají jim neodolatelný tvar. Díky bezešvému provedení košíčků navíc není podprsenka pod oblečením zřetelná a skvěle se tak hodí i pod těsné topy či sexy šaty. Pořídíte ji hned ve čtyřech praktických barvách.

Vaší druhou kůží…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… bude tato příjemná hladká podprsenka Flexicup. Její košíčky jsou vyrobeny z jemné měkké pěny, která se přizpůsobí tvaru ňader, perfektně splyne s tělem a stane se vaší druhou kůží. Košíčky jsou navíc vyrobeny z prodyšného Hightech materiálu, takže bude vaše pokožka krásně dýchat. Jen co ji obléknete, zapomenete, že na sobě nějaké prádlo vůbec máte! A nebude o tom vědět ani vaše okolí – hladké košíčky nejsou zřetelné ani pod upnutým topem. Tento pohodlný kousek pořídíte ve třech praktických barvách – v něžné bílé, praktické tělové a svůdné černé.

Neviditelná, prodyšná, sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Super hladká podprsenka, která je dokonale pohodlná. A nebudete se v ní potit a vůbec ji cítit. Právě taková je podprsenka Invisible 3D Spacer! Je vyrobena z porézního dvouvrstvého materiálu, který odvádí vlhkost pryč od těla, je extrémně lehký a poddajný. Jemně obejme vaše tělo a ať přes ni obléknete cokoliv, bude neviditelná. Přesvědčte se na vlastní kůži a vyberte si jednu ze čtyř barev!

Větší prsa? Zahalte je do 4. rozměru!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Maia 4D je vyrobena z unikátního termoresponzivního materiálu, který reaguje na tělesnou teplotu a vytvaruje se přesně podle vašich křivek. Splyne tak s liniemi těla a díky hladkým košíčkům nebude po podprsence ani stopy. Košíčky jsou měkké, příjemné a velmi lehké. A protože problémy s pocením a nepadnoucí podprsenkou trápí především ženy s většími ňadry, pořídíte podprsenku Maia 4D Soft Control i ve větších velikostech. Lehká, prodyšná, krásná – co víc si přát?

Další články

Načítám