Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olympionik Vavřinec Hradilek se stal hercem. Dostal hlavní roli ve filmu Tenkrát v ráji, kde si zahraje horolezce. A natáčení bylo opravdu hodně nebezpečné. "Nabídku jsem zvažoval delší dobu, nepřesvědčilo mě ani tak to, že bych chtěl být vidět ve filmu, ale zaujal mě příběh," řekl Super.cz.

"Byla to moje úplně první zkušenost s filmem. Ve své sportovní kariéře procházím nějakým marketingovým vývojem, součástí toho jsou nějaké reklamy a natáčení, ale pokud jde o opravdové herectví, tohle bylo poprvé," doplnil s tím, že kvůli natáčení absolvoval i herecký kurz.

Natáčení ovšem bylo dost nebezpečné, protože se odehrávalo na vrcholcích skal. "Samozřejmě to nebezpečné bylo, natáčelo se venku, byly tam opravdové lezecké scény a scény, kdy jsem si už říkal, že je to na hraně. Visel jsem za jednu ruku ve třiceti metrech, byl jsem sice jištěný, ale vidíte, jak je ta hloubka obrovská," vyprávěl.

Zajímalo nás, zda se kvůli natáčení nezhoršily jeho výsledky ve sportu. "Měl jsem velmi dobrý začátek sezóny, nakonec to vypadalo, že se zhoršily, protože jsem nedal olympiádu, ale ta kvalifikace je tak strašně přísná, že si myslím, že ten film za to určitě nemohl," mínil.

Reklama

Další články

Načítám