Hlavní obsah
Článek

Karlovy Vary by po letošním ročníku filmového festivalu mohly nést označení Sodoma Gomora. Dění v západočeských lázních totiž připomíná osud zavržených biblických měst.

Michal Hrdlička (35) není jedinou celebritou, která se na festivalu pořádně odvázala. Karlovy Vary totiž nejsou jen přehlídkou filmů, ale nabízejí dokonalou příležitost k letním románkům. Své by o tom mohl vyprávět například Pepa Kokta.

Poté, co se Karolína Plíšková z médií dozvěděla, že Hrdlička nebude tou nejlepší volbou, došlo na další nevěru. V případě sporťáka z Novy nejde o žádnou tragédii, protože se slavnou tenistkou tvořil neoficiální pár, ale Viktor Tauš (42) a Klára Melíšková (44) jsou ke svým partnerům vázáni svatebním slibem.

Zatímco Hrdlička se k laškování odhodlal po alkoholové jízdě, Tauš s Melíškovou podlehli vášni za střízliva a navíc za bílého dne, když se spolu uchýlili do křoví a užili si líbačku, která měla zůstat jejich tajemstvím. To by se ale o den dříve nesměli po lázních vodit za ruku.

Kolegové ze seriálu Modré stíny teď budou mít co vysvětlovat. Klub podvedených totiž po Karolíně Plíškové rozšíří i Taušova manželka Eva Jeníčková alias Vendulka utěšitelka z Básníků a Lukáš Hlavica, který je mužem Melíškové.

Reklama

Další články

Načítám