Hlavní obsah
Článek

Víme, kdo je dívka, se kterou moderátor sportu na Nově Michal Hrdlička (35) prolíbal noc ve Finlandia baru v Karlových Varech. Krása půvabné brunetky opilého Hrdličku zaujala natolik, že úplně zapomněl, že chodí s tenisovou star Karolínou Plíškovou.

Půvabná brunetka se jmenuje Nikola Rusínová. Měří 175 centimetrů, věnuje se především práci hostesky a také učí děti krasobruslení. Super.cz se podařilo získat její exkluzivní vyjádření ke včerejšímu románku s Hrdličkou.

"Dříve jsme se neznali, Michal mě oslovil přímo na té párty. Viděli jsme se poprvé a předpokládám, že i naposledy," řekla Super.cz Nikola Rusínová. "Jsem nezadaná, mám nárok se bavit jak chci, nikomu tím neubližuju," upřesnila sexy brunetka.

"Pravda je, že jsem měla počítat s tím, že když se bavím s někým známým, mohu na sebe strhnout pozornost. Byla to chyba. On byl opilý, já měla taky trošku špičku. Tak jsem si neuvědomila, že dělám něco špatného a může to někomu ublížit, i když slečnu Plíškovou vůbec neznám," dodala Nikola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám