Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co tenisová hvězda Karolína Plíšková randí s expartnerem Lucie Borhyové (46) Michalem Hrdličkou (35), je její forma jak na houpačce. Jeden turnaj vyhraje, v druhém prohraje v prvním kole... Tenisoví experti mají jasno. V hlavě nemá už jen tenis, ale také sporťáka z Novy.

Bohužel o něm se nedá říct, že by žil jen pro svoji tenisovou krásku. Hrdlička s kumpánem, miliardářským synkem Jakubem Malinou, vyrazili na barový tah na festival do Karlových Varů. Už zhruba v osm hodin večer měl Hrdlička pořádně upito...

Večer začal na Favorit párty odkud se přesunul do Finlandia baru. A tam už svojí show pořádně rozjel. Karolíně by se tohle rozhodně nelíbilo, ostatně to žádné ženě. Hrdličku zaujala pohledná brunetka tak, že jedna líbačka střídala druhou. Hrdlička měl ruku pod její sukní a vášnivé polibky nebraly konce.

A chvíli mu bylo úplně jedno, že ho sledují desítky lidí. Jeho přátelé si však všimli přítomných fotografů a všemožně se začali snažit, aby se jim snímky namol opilého Hrdličky a jeho plánované partnerky pro dlouhou noc nepodařilo získat.

Raději pak Hrdličku odvedli do hotelu a vášnivou noc s brunetkou mu překazili. Dnes jim za to ale zřejmě poděkuje... Pikantnější fotky by v médiích určitě vidět nechtěl a těžko by to pak své přítelkyni Karolíně Plíškové vysvětloval. Takhle jí může namlouvat, že jsou to lži, že se vůbec s nikým nelíbal, novináři mu dál ničí život a on byl jen trošičku opilý...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám