Hlavní obsah
Článek

Ze svého kanadského domova se Diana Kobzanová (42) vrátila do České republiky na čtvrt roku. Tři měsíce je dostatečná doba na to, potkat se s příbuznými a přáteli, ale dost krátký čas na to, vrátit se k profesi moderátorky a modelky.

Bývalá Miss České republiky roku 2001 ostatně o návratu do pracovního procesu neuvažuje, neboť je na plný úvazek maminkou dcery Elly (1,5).

„Doufám, že se někdy do práce vrátím. Nedokážu říct, kdy to bude. Ella je ještě hodně malá, a myslím si, že to vůbec nejde dohromady s Michalovým (Michael Frolík, hokejista NHL - pozn. red.) pracovním rozvrhem,” říká Diana a jedním dechem dodává: „My vlastně nikde nežijeme pořádně, šest měsíců trávíme v Kanadě, tři měsíce v Česku a pak jsme někde na dovolené, tak to se pak práce shání hodně těžko.”

Diana byla vždy zvyklá stát na vlastních nohách a to se nemění ani v momentě, kdy je velmi dobře zaopatřená svým životním partnerem. Ale na svůj nástup do pracovního procesu pohlíží pragmatickým pohledem, kterým byla vždy pověstná.

„Kdybychom žili v Česku, měla bych vedle sebe babičky, které by tu byly vždycky, když bych potřebovala malou pohlídat. Tam jsme ale sami, tam nikoho nemáme. V Kanadě ani chůvy nejsou lacinou záležitostí, takže by to bylo tak, že bych dělala něco jen proto, abych něco dělala a stejně bych musela ještě doplácet na to, aby mi měl kdo hlídat dítě. To mi přijde zbytečný,” upřímně uvedla Diana Kobzanová.

Reklama

Další články

Načítám