Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská manželská dvojice Blake Lively (36) a Ryan Reynolds (47) byli možná trochu překvapivou součástí víkendového hvězdného dýchánku u Taylor Swift. Herečka ze seriálu Super drbna, která se svým neméně slavným mužem a představitelem superhrdiny Deadpoola čeká už druhé dítě, působili mezi divokou omladinou spíš jako hlídací teta se strejdou.

Sympatický páreček vychovávající rok a půl starou holčičku jménem James se seznámil začátkem roku 2010 při natáčení sci-fi snímku Green Lantern, kde oba ztvárnili hlavní role. O jejich vztahu se ovšem začalo psát až koncem následujícího roku. V červnu 2012 už si ale pořizovali společný dům a o další tři měsíce později se i vzali. Ryan tak definitivně uzavřel dřívější kapitolu s Alanis Morissette a Scarlett Johansson, s nimiž byl kdysi i zasnoubený.

Blake s Ryanem tak o víkendu s předstihem oslavili Den nezávislosti ve společnosti Taylor Swift a jejího partnera Toma Hiddlestona, modelek Gigi Hadid, Cary Delevingne, Karlie Kloss či herečky Ruby Rose a její nové přítelkyně Harley Gusman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám